+45 41772000 [email protected]

Henvendelser fra kommunerne til WORKSTEP, er ofte om indretning af arbejdsplads eller hjem for borger. Og WORKSTEPS ansatte gør en dyd ud af at finde det rette hjælpemiddel, om det er en stol,elevator eller andet.

Dynamic 2 stol bruges på flere måder.  Den giver en god komfort og støtte, både for ryg,ben,arme og krop. Derfor er det også en stol, vi ofte bruger som hjælpemiddel.

Dynamic 2 har ryglæn, og er den ultimative sadelstol. Den er ergonomisk, og særdeles komfortabel. Kan anbefales, hvor der kræves stor bevægelighed, for både den kontoransatte,frisøren eller mekanikeren. Eller i situationer, hvor det er svært at få plads til benene.
Den er udstyret med sadelformet sæde med lændestøtte, og den er justerbar i højden og med sædevip. Derfor giver den, den absolut bedste komfort.
Fås i slidstærk stof eller i kunstlæder der kan vaskes og sprittes af. Derfor er det en optimal løsning på arbejdspladsen.
Stolen er udstyret med hjul til hårde gulve.Og der kan desuden anvendes armlæn,glidesøm,låsehjul,fodring og fodbetjening.
Dynamic 2 er en stol med god støtte, og der er funktionsdygtig på mange måder. Armlæn kan tages af og på, og rettes til i højden. Den kan låses, så den er sikker at arbejde fra. Fodringen gør at der kan aflastes ben og fødder. Fodbetjening gør at man undgår unødvendige buk.

dynamic-2-sadelstol