+45 41772000 [email protected]

WORKSTEP har viden og erfaring med sager indenfor arbejdet med rengøring. Det rette udstyr er et stort skridt på vejen til at sikre en god ergonomisk arbejdsplads.

Ret ofte kan det være små ergonomiske ændringer der gør at borger kan klare sit arbejde, uden nedslidning. Derfor går WORKSTEP også ind og ser på arbejdsprocessen, det kan være små justeringer der kan give ro om problemet.  Forkerte bevægemønstre kan være så indlærte, at de kan snige sig tilbage på arbejdet. Det kan give smerter. WORKSTEP kan hjælpe dig med at få fokus på at ændre dårlige mønstre i hverdagen. På den måde kan arbejdet opretholdes.

WORKSTEP sørger for at lave en observation på arbejdspladsen af borger og ser den enkeltes arbejdsplads. Sammen finder vi rette hjælpemiddel. WORKSTEP give en effektiv og fyldestgørende vurdering af problemet og sørger for udlejning af de hjælpemidler der er behov for.  Hjælpemidler kan lånes og afprøves af borger igennem WORKSTEP. Derefter vil det være opfølgning og evaluering af hjælpemidlet og brugen, hvor hjælpemidlet derefter kan købes, eller lejes.

Hjælpemidler kunne f.x. være en hjælp ved løfte, så der ikke opstår vrid. Eller en gulvvaskemaskine til store gulvarealer.

WORKSTEP oplever også at rengørings vogne kan være store og meget tunge. Ved at justere højde og ordentlige hjul kan man mindske brugen af kræfter.

Det kan være at alle skafter på gulvmopper skal udskiftes til lange ergonomiske skafter. Så den passer til din højde.

WORKSTEP ser ofte at rengørings redskaber kan være af ældre dato, slidte og ikke lever op til de ergonomiske råd. Dette kunne være en tung ældre støvsuger.  Ved at give en lettere ergonomisk udgave, uden ledning og tunge rør, vil borger kunne mindske slid og smerter.