+45 41772000 [email protected]

WORKSTEP har flere forskellige ydelser alt efter behov. I disse små nyheder, kan I læse mere om hvad disse kan være.

Som på andre områder har Workstep Aps også dygtig gjort sig indenfor værktøjer der kan understøtte funktionsnedsættelse indenfor det kommunikative område.

Vi ser mange, som akkurat har klaret sig igennem en uddannelse og/eller skole uden at have særlig gode læse/skrivefærdigheder, og som måske har arbejdet i en stilling, uden særlige krav til disse færdigheder. Når samme personer så møder krav på arbejdsmarkedet, hvor de har behov for disse færdigheder bliver udfordringerne til en større hindring, som kan være uoverstigelige uden den rette hjælp.

Der findes rigtig mange forskellige tekniske hjælpemidler centreret om understøttelse af læse/skrivefærdigheder, som gør at udfordringerne kan overvindes.

Som i alle andre indsatser, er det Worksteps holdning, at interventionen skal være mindst muligt indgribende, men dog tilstrækkelig til at udfordringen overvindes uden, at løsningens omfang og kompleksitet bliver en hindring i sig selv.

Workstep Aps har en række forskellige individuelle løsninger som vi afprøver på arbejdspladsen i samarbejde med den ansatte, efter en grundig analyse af behovet.

Løsningerne kan være en computer/tablet eller telefonbåren løsning, og softwaren findes iblandt ca. 25 potentielle hjælpeprogrammer der er på markedet i dag, og som sammensættes på baggrund af det helt specifikke behov.

Ønsker du at høre mere omkring vores indsats på dette område, eller på vores andre løsninger indenfor handicapkompenserende løsninger, er du meget velkommen til at kontakte os, så kommer vi gerne forbi til en uforpligtende snak.